Groet_LFLF_2016.jpg
Nominatie Fried van Hoof aWard
Live for Lives Foundation werd verrast met het nieuws dat wij een van de vijf genomineerden voor de tweede uitreiking van de Fried van Hoof aWard zijn. Een prijs waarin bijzondere aandacht voor de fundamentele rechten en vrijheden van de mens wordt gegeven.
Wikkel_kaartenset.jpg
Live for Lives ansichtkaarten set bestellen – 5,- euro per set
Voor onze donateurs en vrijwilligers hebben wij dit jaar een gepaste kaartenset namens Live for Lives ontwikkeld. Een set van 6 ansichtkaarten om te versturen of in te lijsten als geheel.
Pallets_transport.jpg
Kledingtransport naar Kalochori/ Warehouse
Afgelopen maand zijn er twee vrachtwagens op transport gegaan naar het Warehouse voor kampen rond Thessaloniki.
Bestuurslid_Dhr._Jurrie_Schutte.jpg
Ens - Nieuw bestuurslid Jurrie Schutte
Live for Lives groeit. En met groei komen er ook weer veel taken en verantwoordelijkheden mee. Sinds deze maand hebben wij Bestuurslid Jurrie Schutte aangetrokken. Jurrie houdt zich binnen het bestuur bezig met Project Ondersteuning voor alle facetten van Live for Lives.
19554787_1947371568874980_1056390347422673544_n_2.jpg
Oproep Missie Duinkerke april 2018
OPROEP VRIJWILLIGERS ! 6, 7 en 8 april 2018
Reunie_foto_-_Caps_en_shirt.jpg
Grote reünie in januari bij Hakvoort Professional
Live for Lives kijkt terug op haar eerste humanitaire jaar! Een wervelend oprichtingsjaar waarin achter elkaar missies, informatieavonden en terugkomavonden hebben gedaan. Maar, ook de organisatie van nevenactiviteiten om donaties in te zamelen en veel meer!
Vuilniszakken_kleding.jpg
Kledingbeurs t.b.v. Live for Lives 7 januari
Op zaterdag 7 januari organiseerde Live for Lives ambassadeur Moniek Nijboer een Tweedehands Kinderkledingbeurs in de grote SIO zaal te Zwolle, Thorbeckelaan 2.