Meehelpen? Samen maken we het verschil!

          Wil je meehelpen met de Live for Lives Foundation? Je kunt dat doen op verschillende manieren. 

 • Donatie. Het bedrag dat je doneert, wordt zoveel mogelijk lokaal besteed aan hulp dat op dat moment nodig is.
  Vaak is dat voedsel, water en onderdak. Denk bij onderdak aan een afdekzeil, zodat men een nacht droog/ beschut door kan komen.
  Ook kan je donatie gebruikt worden voor materialen bij een project, zoals bijv. een uitgiftepunt, hulp te water, praktische bouwzaken, special needs.
  Voor vragen over financiƫn mail naar finance@liveforlives.nl
 • Hulpgoederen. Veel bootvluchtelingen komen koud, nat en onderkoeld aan uit een rubberbootje (dingy).
  Droge sokken en trainingsbroeken in alle maten zijn het handigst. Daarnaast zijn fleece dekentjes en mutsen voor de kinderen gewenst.
  Deze kopen we als stichting aan. Er wordt ook veel gedoneerd op ons kantoor, maar wij hebben geen opslag genoeg om altijd alles aan te nemen.
  De spullen nemen wij mee op onze missies per bus, vliegtuig en/of in toegestane kilo's in de koffers. Sponsoring van transport is ook altijd welkom!
 • Eigen inzet op een missie. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier voor een missie in Europa. We zetten je dan op de lijst en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Kijk voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure op de pagina veel gestelde vragen
 • Vacatures. Kijk ook regelmatig bij onze ''vrijwilligers'' vacatures. 
  Voor vragen over vrijwilligerswerk of functie binnen Live for Lives: mail hbouwknegt@liveforlives.nl 
 • Acties en werving. Wil je als vrijwilliger een keer meehelpen met een van onze acties of evenementen? Mail dan naar mnijboer@liveforlives.nl 
 • IMG_6539.JPG IMG_6414.JPG Lekke_boot.jpg Human_Appeal.jpg

Meehelp formulier. Vul onderstaand formulier in en geef aan hoe je wilt meehelpen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.