Dakdekkersbedrijf Huissen voor al jouw dakbedekking

Duurzaamheid is tegenwoordig heel belangrijk, vooral met het broeikaseffect van tegenwoordig, hierom is het wel zo handig om aan het milieu te denken en misschien een groendak aan te laten leggen, en heel misschien zelfs met zonnepanelen erop. Dit zou het klimaat heel erg helpen. Als je erover nadenkt om dit aan te schaffen, neem dat contact op met dit dakdekkersbedrijf Huissen: Rieken Groendaken.

Beter voor het klimaat en je portemonnee

Als je eraan denkt om zonnepanelen aan te leggen en zo meer energie te winnen door middel van de zon. Dit is beter voor zowel je portemonnee als het klimaat. Omdat je minder geld hoeft te betalen voor de energierekening heb je dat ook meer geld voor andere dingen. En wat nou als 1 van die dingen een groendak wordt. Uit een onderzoek blijkt dat een groendak zorgt voor 6 tot 24% meer stroomopbrengst zorgt. Dit is dus wederom super goed voor je portemonnee en voor het klimaat.

Rieken groendaken

Met 10 jaar ervaring zijn de werknemers van dit bedrijf experts geworden in het leggen van groendaken en zonnepanelen. Met klantgericht personeel vindt dit bedrijf het vooral om naar jouw unieke situatie te kijken en dat een goed plan te bedenken. Echt een aanrader voor dakbedekking.