De goedkoopste slimme verlichting!

Signify is de partij die achter het grote Philips Hue zit. Sinds kort hebben ze een nieuwe slimme verlichtingsmogelijkheid de markt op gebracht. Dat is namelijk een goedkoper alternatief voor Philips Hue. Zo kan je ook met een minder budget genieten van veel slimme mogelijkheden. Ben je benieuwd wat het precies is? We vertellen je er graag meer over.

Philips Hue of WiZ?

Waar moet je nu uit kiezen? Philips Hue of het goedkopere alternatief WiZ? Signify maakt het je er niet makkelijker op natuurlijk door deze nieuwe speler toe te voegen. Echter was WiZ al een bekende speler in andere landen als US en Frankrijk. En nu dus ook in Nederland. De lampen van WiZ zijn simpeler maar werken wel redelijk hetzelfde als Hue. Toch zitten er wel verschillen in deze lampen. Kwalitatief gezien is Hue nog steeds dé speler in de markt waar je naar op zoek bent als je echt voor kwaliteit op het gebied van lampen wilt gaan. Echter is WiZ gewoon een goed en goedkoper alternatief hiervoor.

Als je dus eerst eens in aanraking wilt komen met slimme verlichting kan je het uitproberen met WiZ. Op het moment dat je Wiz hebt uitgespeeld kan je gerust aan de slag met Hue.

Assortiment

Het assortiment van WiZ is bijna net zo krachtig als dat van Hue. Je kan namelijk alle kanten op met de lampen. Denk hier aan Filament, E27 en E14 lampen. Maar ook de bekende GU10 lampen zijn te verkrijgen van WiZ. Daarnaast heb je een aantal simplistische tafellampen waardoor je iedere hoek in je kamer kan verlichten. Op het moment dat je jouw hele woonkamer en keuken wilt implementeren met WiZ ben je aan het juiste adres bij Signify. Ben je benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan de sites van een van de exclusieve dealers.

Geef een reactie