Het gemak van een boom die meerstammig is

Eerder al gehoord van meerstammige bomen? Het klonk voor mij nog als abstract, maar toen ik bij de kwekerij kwam kreeg ik er alles van te weten. Het is een karaktervolle boom en flink bezig met een opmars in de wereld van bomen. Voor mij was het vrij zeker dat ik deze boom in mijn tuin wilde hebben. De bladeren zijn ontzettend mooi in kleur en het onderhoud is simpel, waardoor iedereen er mee aan de slag kan. Ik vind het een mooi sierbeeld voor in de tuin. Met alleen planten en bloemen kom je er niet, vond ik. Bomen geven echt net even dat karakteristieke, je waant je helemaal in de natuur.

Meerstammige bomen

Eigenschappen en adviezen

Tijdens mijn aankoop kreeg ik veel goede adviezen mee en ik weet inmiddels nu alles over de eigenschappen van de boom die ik heb gekocht. De boom is bladverliezend, kleurt mee in mooie herfstkleuren (mijns inziens een echte aanrader, wie houdt er niet van de kleuren van de herfst?) De boom is winterhard en kan goed tegen snoeien. Ook staat het graag in een vochtige grond, met een mooie zon, mocht dit mogelijk zijn.