Update je cv met opleiding administratief medewerker

Volg een opleiding administratief medewerker in dertig weken en update je cv. Je kunt na deze 30 weken ook kiezen voor een verdiepende opleiding van 10 of 15 weken om je cv helemaal compleet te maken. Een opleiding administratief medewerker stoomt je klaar voor alle werkzaamheden die aan bod komen in een administratieve functie. Wie meer uitdaging zoekt, kan voor de verdiepende opleidingen kiezen. Dan haal je twee diploma’s in plaats van één. Zo heb je een streepje voor op andere mensen die solliciteren. Kijk hier voor alle informatie over de opleiding administratief medewerker.

Duur en locaties

De opleiding administratief medewerker duurt 30 weken. Elke week heb je één les. Die les duurt drie uur. Je kunt kiezen of je de lessen van 9 tot 12 uur in de ochtend volgt of van 19 tot 22 uur in de avond. Wel hangen de mogelijkheden af van de locatie waar je je lessen gaat volgen. Er zijn meer dan 50 locaties waar je de opleiding administratief medewerker kunt volgen. Iedere locatie heeft verschillende startdata. Je moet dus letten op het dagdeel en de locatie om te zien op welke dagen er lessen zijn.

Wat komt aan bod

Het slagingspercentage van de opleiding administratief medewerker van Fabius opleidingen is meer dan 90%, er is dus een goede kans dat jij ook je diploma behaalt. Tijdens de opleiding zijn er vijf onderdelen die behandeld worden. Dit begint bij de kantoorpraktijk, de basis. Daarna leer je snel typen bij toetsenbordvaardigheid. Het derde onderdeel is de basis van MC Office programma’s. Daarna komt hier een verdieping op. Afsluitend is het onderdeel bedrijfsrekenen en taal. Zo ben je klaargestoomd voor de functie administratief medewerker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *