Wat vindt jij belangrijk aan een paar nieuwe schoenen?

Je wilt een paar nieuwe schoenen en bent niet beroerd voor kwaliteit te betalen. Kwaliteit zorgt er namelijk voor dat je een goede schoen krijgt waar ook niet bezuinigd is op kwaliteitsproducten. Het zitcomfort is daarom ook helemaal in orde en zul je niet snel last krijgen van je voeten. Pasvorm is altijd nog een persoonlijk dingetje waar je veel mee kunt oplossen met een zooltje, maar ook daar zitten grenzen aan. Ikzelf kies graag voor een kwalitatief goede schoen waar je gemiddeld net even meer voor betaald. De levensduur van de schoen is ook een van die voordelen die kwalitatieve producten met zich meebrengt. Je hoeft daardoor minder snel vanwege slijtage nieuwe schoenen te kopen.

Waaraan moet een nieuw paar schoenen voor jou aan voldoen?

Als ik deze vraag aan mezelf stel dan zijn er een aantal dingen die ik belangrijk vind bij het kopen van nieuwe schoenen. Zo moet de schoen er uiteraard naar mijn smaak uitzien. Ik moet de schoen er dan ook meteen vet uit vinden zien, anders koop ik hem vaak niet. Je krijgt dan toch snel dat ze minder snel aantrekt omdat dat andere paar er toch ff beter uitziet. Een schoen is een onderdeel van je outfit en daarmee wil je toch wel laten zien wie je bent. Een vet paar schoenen maakt je outfit dan ook zeker af. Ze zeggen niet voor niets, “schoenen maken de man”. En daar is in mijn mening niets aan gelogen. 

Daarnaast moet een schoen er vanaf het moment dat ik hem aantrek goed zitten. Iedereen heeft een ander soort voet en niet alles zit even lekker voor iedereen. Ik heb nu te vaak gehad dat wanneer ik een vet paar schoenen zag ik ze ging passen en ze net niet helemaal lekker zaten. De verkoper of verkoopster zegt dan vaak dat loop je nog wel uit. Maar te vaak is het mij dan gebeurd dat dat uitlopen nooit het net niet lekkere zitten wegnam. Dat schoenen een beetje uitlopen bij goede kwaliteit klopt zeker, maar een verkeerde match met pasvorm neemt het niet weg helaas. Ikzelf heb een voorkeur voor Mason Garments schoenen gekregen door de jaren heen. Het zijn hele vette schoenen die in heel veel kleuren en stijlen komen. Zo werken ze met de verschillende high end producten om de schoen helemaal af te maken. Ze worden gemaakt in Italië en gebruiken bij het maken het beste leer. Mason Garments heren schoenen hebben vaak een duidelijke taal die je uitstraalt als je ze draagt. Mooie kleuren en tot in perfectie afgewerkt. Voor mij is dat dan ook schoen nummer 1 waar ik naar kijk als ik nieuwe schoenen wil kopen. www.vanarendonk.nl heeft een brede collectie waar je uit kunt kiezen. Hier hebben ze ook Mason Garments voor dames uiteraard.